Knjige i časopisi u Hrvatskom rodoslovnom društvu

Hrvatsko rodoslovno društvo "Pavao Ritter Vitezović" posjeduje vlastitu biblioteku, koja se sastoji od doniranih knjiga i časopisa. Knjige su sada objedinjene na jednom mjestu i članovi ih mogu posuđivati.

Svi članovi zainteresirani za posudbu naših knjiga i časopisa mogu naručiti knjige na e-mail adresi ivanka.rebrovic@zg.t-com.hr ili na telefon 01/667-7576.

Knjige se preuzimaju prema dogovoru u Hrvatskom državnom arhivu, Marulićev trg 21.

Svi zainteresirani članovi i ostali prijatelji Društva, koji su zainteresirani da nam doniraju knjige ili časopise, mogu se javiti na isti e-mail i telefon ili se obratiti bilo kojem članu Društva.

Popis knjiga dostupan je u formatu PDF (85,3 kB).

Ivanka Rebrović

Istražuje pretke u Samoboru, Jaski, Ribniku, Karlovcu i Zagrebu – župu svetog Marka. Pregledala je 3. ogulinsku pukovniju, koja se nalazi na mikrofilmovima u Arhivu, a sad istražuje mjesto Tounj kraj Ogulina.

Možda vam se svidi

2 komentara

 1. Enver Ljubovič says:

                                               Štovana gosp. Ivanka!
  Za Modruški zbornik pripremam članak o Ogulinskim plemićkim obiteljima među kojima su i tounjski Rebrovići. Zamolio bi Vas ako imate grb ove obitelji i neke podatke o pukovniku Rebroviću da mi pošaljete.
                                           S bpoštovanjem!
  Enver Ljubović, prof.

 2. mladen paver says:

  Poštovani prof. Ljuboviću, vjerujem da bi posjetitelje naše web stranice zanimao prikaz  Modruškog zbornika, na kojem radite. Možete li nam osigurati takav osvrt nakon promocije Zbornika?
  S poštovanjem, M. Paver
   

Komentirajte!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.